Opis przedmiotu aukcji
Technika gotowania Sous-Vide to próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności. Główne zalety: • Obudowa ze stali nierdzewnej • Precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury (maks. Odchylenie +/– 0,5 °C) • Zachowuje witaminy, składniki odżywcze i aromat • Funkcja delikatnego gotowania, przygotowywania jogurtu i utrzymywania ciepła • Wyświetlacz LCD (niebieskie podświetlenie) • Regulacja temperatury: 45°C – 90°C • 72-godzinny timer • Pojemność: 8,5 l • Naczynie do gotowania (nieprzywierająca powłoka) • Duże okno w pokrywie • Zestaw zawiera szczypce i kratkę ze stali nierdzewnej do układania żywności przed gotowaniem...
Model:Sous-Vide Pc-Sv 1112 Waga : 4.25 kilograma Przy większym zamówieniu wysyłka gratis. Wysyłka w 24 godziny. Producent : Profi Cook Kategoria: Kombiwary ( 295525 51f64eee-59e3-4554-ac1f-6437859041e9 ) Dodatkowe parametry wysłki podczas zakupu w sklepie EAN : 4006160111224