Opis przedmiotu aukcji
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA WSiP Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności. ISBN: 9788302147180 Autor: Magdalena Kaźmierczak Wydawnictwo/Producent: WSiP Strony: 248 Format: 244x175x14 mm Oprawa: broszurowa Rok wydania: 2014 ...
Wysyłka gratis. ERLI InPost Paczkomaty 24/7 ErliPRO -dostawa za 0 zł Pojutrze u Ciebie! Wysyłka w 24 godziny. Kategoria: Podręczniki do szkół podst. i średnich:Książki i Komiksy:Kultura i rozrywka:Szkoła średnia:Przedmioty zawodowe ( 132211901 2fdc1285-4ce9-40b0-9570-96e7eb506348 ) Dodatkowe parametry wysłki podczas zakupu w sklepie EAN : 0